22. forduló (női): BSC 1995 – Juventus-Panoráma Heves SE

Kézilabda szakosztályunk női csapatainak is eljött a szezonzáró. Ifjúsági lányaink egész éves küzdelme kifizetődött az utolsó fordulóban. A már biztos ezüstérmes hevesiek látogattak hozzánk, akik ellen kötelező volt a győzelem. Bronzérmes álmainkhoz nem csak a mi győzelmünk, hanem salgótarjáni riválisaink veresége is kellett. A szerencse mellénk állt, a Nógrád-megyeieket legyőzték a Vasas fiataljai. Így saját kezünkbe került a sorsunk, Hercz Paula tanítványai ennek megfelelően az egész bajnokságban látott kiváló hozzáállással kezdték a mérkőzést. A végig kiegyenlített találkozón végül a csapategységnek és Zanati Gabriella extra teljesítményének köszönhetően 3 gólos győzelmet arattunk. Gratulálunk a BRONZÉRMES csapatunknak és Zanati Gabriellának aki az utolsó fordulóban lőtt 15 góljának is köszönhetően 3. helyen végzett a bajnokság góllövő listáján!
Felnőtt csapatunk az utolsó fordulóban számos hiányzóval fogadta a Hevesieket. A hiányzóknak is köszönhetően bronzérmes ifi csapatunkból többen is nagyobb szerepet kaptak. A mérkőzésen a Hevesiek akarata érvényesült, így nem tudtuk itthon tartani a két pontot. Felnőtt csapatunk a 8. helyet szerezte meg az idei szezonban.

A 2017/2018-as szezon Női Ifjúsági III. osztályú BRONZÉRMES csapata:

Edző: Hercz Paula – Lakatos Zoltán

Játékosok: Baló Vera, Bergmann Nikolett, Böhm Bianka, Fodor Bernadett, Horváth Csenge, Krivács Kitti, Mesterházy Nikolett, Pátrovics Netti, Szabó Kata, Török Eszter, Vásárhely Réka Sarolta, Vass Petra, Veres Lilla, Zanati Gabriella, Zilay Brigitta Lilla.

Hajrá BSC!

 

Írd le véleményed