Merész célok és előremutató tervek!

Évről évre fejlődik városunk lokálpatrióta egyesülete, a BSC 1995. A következő szezonban is merész célok és előremutató tervek jellemzik a klubot.

A kézilabda szakosztályban idén több mint 200-an sportoltak igazoltan, Lakatos Zoltán klubelnök kiemelt célja az utánpótlás bázis növelése. A projekt zászlóshajója az egyesület sportfejlesztési programja, amely a látvány-csapatsportokra vonatkozó törvény alapján és a Magyar Kézilabda Szövetség által jogosult a TAO keretein belül megvalósítani egy multifunkcionális csarnokot. ” A beruházás egyik fontos pillére a társadalmi szerepvállalás, így a délutáni órákban a helyi iskolák bevonásával sportköröknek adna otthont, nem piaci alapú üzemeltetés mellett, illetve kerületi szervezetek számára, főleg hétvégénként alkalomszerűen rendezvényhelyszínként szolgálhatna. Ahogyan eddig is továbbra is az amatőr sport bázisa, kívánunk maradni és népszerűsíteni az egészséges életmódot. ” – Lakatos Zoltán

 

Az amatőr sport irányába elhívatott egyesület felnőtt csapatainál azonban a kiváló versenyszellemnek köszönhetően további előre lépések a célkitűzés. Női csapatunk szeretne a 2016/2017-es szezon után ismét dobogóra állni, míg férfi alakulatunk nem kisebb tervekkel mint a bajnokság megnyerése vág neki a következő szezonnak. Az aranyéremre vágyakozó fiaink, idén a Magyar Kupa küzdelmeiben is megmérettetik magukat.

 

Vízilabda szakosztályunk Masters Női csapata a tavalyi Fina világbajnokságon elért aranyérem után ismét sikerre éhesen utazik az augusztusi Európa Bajnokságra. A változatlan célokat idén Budapest helyett a Szlovéniai, Kranjban érhetik el.

 

Az Európa bajnokságról, kézilabda szakosztályunk felkészüléséről, versenyeiről és utánpótlás híreinkről további információk érhetőek el honlapunkon: budakaklaszisc.hu és Facebook oldalunkon: www.facebook.com/budakalaszisc/

 

Írd le véleményed