Kezdődik a szezon!

Ma este 19:30-kor a Budapest Honvéd elleni mérkőzéssel rajtol a 2018/19-es NB2-es szezon a férfi kézilabdacsapatunk számára .

A nyáron sok változás történt a csapat háza táján , tavalyi gólkirályunk Tatai Olivér az Nb1/b-s Balassagyarmatban folytatja pályafutását, mellette távozott csapatunktól még Szántó Tamás, Garancz Lajos, Kerekes Lőrinc, Völker Bálint, Böjte Gergő és Ridinger Endre. Eredményes szezont és további sok sikert kívánunk Nekik!

Az érkezők oldalán jobb átlövő pozícióban Zöldy Tamás, Pitz András beállós poszton, Simon Bence irányítóként, míg Barath Máté jobbszélen segítik Széles László és Szalafai Gábor edzők munkáját. Balszélre egy ígéretes fiatal tehetséget szereztünk meg az Elektromos csapatából, Hrabák Miksa személyében, visszatérő ismerős arcként köszönthetjük Hajdu Tamást és külföldi kitérő után Kutas Gábor erősíti a kapusok névsorát.

“Sokat kell dolgoznunk még, hogy az új játékosok összeszokjanak a csapat magjával, de mindenki keményen dolgozik ,hogy ez minél előbb és a lehető legjobb minőségben történjen meg.
Az idei évben szeretnénk a tavalyi eredményünket túlszárnyalni, nagyon örülne a csapatvezetés, ha dobógóra állhatnánk a szezon végén.” Fogalmazta meg terveit Széles László.

Hajrá fiúk, hajrá Kalász!!!

Írd le véleményed