I. Mervald Zsuzsanna emléktorna

Egyesületünk korábbi kiváló játékosára és nagyszerű emberére emlékeztünk a Csömörön megrendezett ifjúsági lány tornán. Ellenfeleinket javarészt 2000-2003-as születésű lányok alkották, míg mi a formálódó serdülő csapatunkkal mérettettük meg magunkat, 2003-2006-os korosztállyal. A tornán három csapat mérkőzött meg körmérkőzéses rendszerben. Első mérkőzésen a házigazda csömöriek ellen kiváló, egymásért küzdő első félidő után a második játékrészben a csömöriek fizikai fölénye érvényesült és megszerezték a győzelmet. A második mérkőzésünk pihenő nélkül folytatódott, a Martonvásári ifjúsági csapat ellen. A fáradtság már érződött a lányokon de védekezésünk a második mérkőzésen is dicsérhető míg támadásban több remek egyéni teljesítménynek is örülhettünk. A mérkőzést végül a Martonvásáriak nyerték, csapatunkban mindenki játéklehetőséget kapott és megmutatta, hogy számíthatunk rá a következő mérkőzéseken is.

Mező Csaba: “Nagyon vegyes (mind játék tudásban mind korosztályban),és nagy létszámú csapattal érkeztünk a tornára. Sokan most játszották életük első illetve második kézilabda mérkőzését. De ez alig látszódott meg a játékunkon. Egy remek, egységes csapat voltunk. A lányok mindkét mérkőzésen nagyot küzdöttek az elejétől a végéig. Mátéval sokat cseréltünk, mindenki játék lehetőséget kapott és több poszton is kipróbálhatták magukat a lányok. Összességében örömteli volt látni a lányok játékát, sokat fejlődtek az elmúlt 4 hónapban. A tornán mutatott teljesítmények nagyon biztató előjelek a jövőre nézve.”

Csapattagjai: Verbényi Margit, Czák Nóra, Péter Panni, Hanti Bernadett, Funnell Amy, Bálint Nóra, Végh Zóra, Gál Vivien, Balla Sára, Kóródi Rebeka, Sági Veronika, Kóródi Miriam, Németh Vanessza, Veres Lilla, Túrós Anna, Horváth Lili, Varró Dóra.
Edzők: Mező Csaba, Török Máté

Hajrá BSC!

Írd le véleményed