KEZDŐDIK !

Hazai mérkőzésekkel indul a tavaszi pontvadászat női és férfi csapataink számára is. A vasárnap kilátogató nézők négy mérkőzésen is szurkolhatnak a BSC-nek.

A két hónapos szünet után a nyitó mérkőzés női ifjúsági csapatunké, lányainknak újabb fontos tapasztalat szerezési lehetőség a náluk idősebb és rutinosabb Dunakeszi ellen. A második mérkőzésen felnőtt lányainkra szintén nehéz kihívás vár, a listavezető Dunakeszi látogat Budakalászra. Női felnőtt csapatunk 5. helyről várhatja a folytatást, 2 pontra lemaradva a dobogóról, egy bravúr győzelem nagy lökést adhatna a tavaszi küzdelmekhez.

A nap harmadik találkozóján NB2-es férfi felnőtt csapatunk következik a Budapesti Honvéd ellen. Ősszel fordulatos mérkőzésen tudtunk idegenben 2 pontot szerezni, az első félidőben még a hazaik vezettek 3 góllal, azonban a második félidőben feljavuló támadójátékunknak köszönhetően 2 gólost sikert arattunk. Ellenfelünk azóta új edzővel és némileg átalakult csapattal érkezik Budakalászra, felnőtt csapatunknak a célja azonban nem lehet más mint, a sikeres hazai rajt. Az utolsó mérkőzésen lép pályára az ősszel 11 mérkőzésből 11 mérkőzést megnyert férfi ifi csapatunk. A vendég gárda a Grundfos Tatabánya második számú ifije, akiket az őszi nyitó mérkőzésen nagy arányban 15 góllal sikerült legyőzni. Szalafai Gábor csapatának a tavaszi rajton is a célja a 2 pont begyűjtése és a 12. győzelem megszerzése. Hajrá BSC!

Időpontok:
12:00 BSC – VS Dunakeszi – Női Ifjúsági
14:00 BSC – VS Dunakeszi – Női felnőtt
16:00 BSC – Budapesti Honvéd – Férfi felnőtt
18:00 BSC – Grundfos Tatabánya II – Férfi ifjúsági

Szurkoljatok a helyszínen csapatainknak, a belépés ingyenes!

Hajrá BSC!

Írd le véleményed