BAJNOKCSAPAT! ?

Ifjúsági csapatunknak mindössze 19 forduló is elég volt, hogy bajnoki címet ünnepelhessen. A kiemelkedő teljesítményhez valamennyi mérkőzését megnyerte Szalafai Gábor csapata, a 19. győzelemmel 10 pontos behozhatatlan előnyre tettek szert 4 fordulóval a vége előtt.
A hétvége rangadóját nagy létszámú nézőközönség előtt játszhatták ifistáink a Solymári SC csapata ellen. A kilátogató érdeklődök nem csalódhattak, izgalmas, színvonalas mérkőzést hozott a bajnoki címről döntő találkozó. A mérkőzés súlyához ifistáink felnőttek és a szezon egyik legjobb teljesítményével rukkoltak elő, az első félidőben nyitott védekezésünk Hrabák Miksa vezetésével áthatolhatatlannak tűnt, míg támadásban rendre ziccereket tudtunk kialakítani. A második félidőben már a félidő közepére megnyugtató 7 gólos előnyt harcoltunk ki, így a végjátékban minden benevezett játékos pályára lépett és élve a lehetőséggel tovább növelték az előnyt és végül 10 gólos sikerrel biztosítottuk be az ifjúsági bajnokság dobogójának legfelső fokát. Gratulálunk minden játékosnak és felkészítőnek!

2018/2019 Bajnokcsapat:
Felső sor: Lakatos Zoltán (elnök), Bartha Máté, Gyimesi Benedek, Hrabák Miksa, Házi Balázs, Szalafai Gábor (edző), Fidel Dominik, TóthBence, Pintér Medárd, Horváth Zoltán, Lévai Olivér, Marosi Márk
Alsó sor: Kiss Bence, Bódi Bence, Szabó Bence, Horváth Zsolt, PèterBence, Takács Dániel, Petri Dénes

Hajrá BSC!

Írd le véleményed