Serdülő lány sikerek!

VS Dunakeszi – BSC Budakalász 20 – 28 (7-11)

Hosszú évek után újra BSC csapat versenyez az országos serdülő lány bajnokságban, ahol 9 forduló után 7 győzelmükkel a dobogó legalsó fokán helyezkednek el pillanatnyilag. Lányaink egy része idén versenyez először, míg a csapat másik része Pilisvörösvárról érkezett, ahol kiváló edzők foglalkoztak velük a korábbi években. A szezon elsődleges feladata tehát az volt, hogy a lányok igazi csapattá formálódjanak, amelyből jelesre vizsgáztak és többek között ennek is köszönhetően 8 gólos győzelmet arattak a 9. fordulóban.
A Dunakeszi elleni mérkőzésen a korábban is erősségüknek számító védekezésen még nagyobb fokozatba kapcsoltak és rendre egymásnak besegítve állították meg ellenfelük támadásait. A harcos és végig koncentrált védelem eredménye, hogy lányaink lerohanásból és gyors indításból folyamatosan növelni tudták előnyüket. Nagy gratuláció a csapatnak és sok sikert a folytatásra!

A csapat tagjai:
Funnell Amy, Gál Vivien, Griff Anett, Hanti Bernadett, Hernás Janka, Horváth Lili, Kóródi Miriam, Kóródi Rebeka, Král Laura, Majnek Lilla, Péter Panni, Sörös Éva, Túrós Anna, Ugrai Dalma, Végh Zóra, Wochauer Réka
Edzők:
Mező Csaba, Török Máté

Hajrá BSC!

Írd le véleményed