3 másodpercre 1 ponttól…

A múlt heti elmaradt meccse után, fiú serdülő csapatunk is megkezdte szereplését. Kartalra látogattunk, annak reményében, hogy Domony serdülő csapatától csenjük el a 2 pontot. A két csapat ismeretlen volt egymás számára, a mérkőzés is ennek fényében kezdődött el. Sok hibával, kissé álmoskásan kezdtek a csapatok és egészen a félidő végéig fej-fej mellett haladtak, ekkor a domonyiak koncentráltabb játékra váltottak, aminek köszönhetően 3 gólos előnnyel térhettek pihenőre. 

Sajnos a 2. félidő is ugyanazt a képet mutatta, mint az első. Nem sikerült közelebb kapaszkodni Kmety Ádám tanítványaihoz. Folyamatosan igyekeztem frissíteni csapatot. A nyár folyamán sokat gyakorolt 5-1-es védekezés formációnk sajnos nagyon „puha” volt, hiába voltak a helyükön a fiúk, de a megállító faultok hiányoztak a játékból, aminek következtében könnyed betörés gólokkal tudtak apellálni a domonyiak. Ezt követően visszaálltunk egy 6-0-s védekezésre, ezzel párhuzamosan 2 beállós játékra. Védekezésünk sajnos nem javult, de támadásba sikerült meglepni ezzel az ellenfelet, de sajnos az ellenfélnek mindig gólra, gól volt a válasza így nem sikerült közelebb kapaszkodni egészen a végjátékig, ahol villámcsapásszerűen az utolsó percekre felkeményedett a védekezésünk és elkezdtünk felzárkózni, de sajnos az idő már kevés volt, utolsó másodpercekben Gábriel Zoli tört a kapura, de sajnos a dudaszó megakadályozta a egyenlítést és ezáltal a pontszerzést. Összességében meg kell állapítani, hogy nem érdemeltünk pontot az egész mérkőzés képe alapján. Küzdöttek a fiúk becsülettel, akarásban nem volt hiány, de a dekoncentráció és az agresszivitás hiánya győzedelmeskedett az akarat felett. 

Kapusaink (Péter Bence, Pogány Kende, Kovács Áron) sajnos nem hozták az extrát, ami átlendített volna minket a holtponton. Szabó Dávid 9 gólja kiemelendő, de sajnos védekezésbe belőle is hiányzott a kellő agresszivitás. Fehér Miki önmagához képest sajnos visszafogott volt. Takács Dani nagyon dekoncentrált volt, bármennyire is vitte előre a szíve. Réthy Zalán támadásban mutatott remek dolgokat, de sajnos szélső ziccereknél hibákat vétett, Gábriel Zoli, jó százalékkal értékesítette helyzeteit, de sajnos védekezésbe nem tudta hozni az általam kérteket/ elvártakat. Pályi Gergő és Kovács Marci védekezésben megvalósította az elvártakat, de sajnos kevés labdát kaptak. Beállóba Kotroczó Ádám és Pogány Balázs remekül és hasznosan játszott, de sajnos védekezésbe nagyon könnyűnek találtattak, sajnos a keménység szikrája se volt ma bennük. A héten hazai pályán próbáljuk megszerezni első pontjainkat a Csömör csapata ellen. Nehéz mérkőzésnek ígérkezik, de ígérni tudjuk, hogy harcolni fogunk…     

Hajrá Kalász! 

Piroska Krisztián

Írd le véleményed