1 gólon múlt..

Serdülőink hétvégi teljesítményéről Piroska Krisztián értékelt:

“Ismét 1 pici, aprócska gólt hiányzott….
Bizakodva vártuk soron következő bajnoki mérkőzésünket a Csömör csapata ellen, tavaly hazai pályán sikerült ellenük diadalmaskodni, idegenbe tavasszal vereséget szenvedtük, de a hazai meccsből táplálkozva tudtuk, hogy kemény védekezéssel foghatók a csömöri legények. Ennek jegyében kezdtük a mérkőzést. 5-1-es nyitott védekezésünk működött, sok megállító faulttal tarkított pattogós védekezéssel, sikerült sok hibára késztetni az ellenfelet, amit sajnos elől nem jó százalékkal sikerült megbüntetnünk. Uraltuk a játékot, de jelentősen leszakítani nem tudtuk a kék-sárgákat. A félidő végére sajnos utol is értek minket, de az utolsó töltény a mi tárunkba volt, így 1 gólos vezetéssel térhettünk félidőre. Félidőben tüzetesen felhívtam a fiúk figyelmét, hogy nem szabad veszíteni a koncentrációjukból, mert egy gyorsan összeszedett 3-4 gólos hátrány után csak loholni fogunk az eredmény után, ami fel fogja őrölni az erőnket. Sajnos intelmeim süket fülekre találtak, gyorsan megfordította az ellenfél az állást. Igyekeztem megtörni lendületüket időkéréssel, de sajnos az addig agresszív védekezésünk teljesen felpuhult. Támadásba előjöttek az előkészítetlen, pontatlan lövések, aminek hatására 4 gólos hátrányba kerültünk. Érkezett a végjáték és ismét felgyúlt a fény, a 6-os falas védekezés elkezdett működni és támadásainkat is sikerült stabilizálni. Ennek köszönhetően fél perccel a vége előtt támadhattunk az egyenlítésért. Sikerült ziccerig játszani, de sajnos kimaradt balszélről a helyzet, de még mindig maradt 5 másodperc… visszatámadtunk hátha elrontja a kapus a kidobást. Fehér Miki nagy harc árán meg is szerezte a labdát, de sajnos a lövésre elfogyott az ereje és estében leadott lövését hárította a csömöri hálóőr, így sajnos egy izgalmas meccsel a hátunk mögött 1 gólos vereséggel térhettünk haza.
Kapuban Péter Bence az első félidőben komoly érdemeket szerzett az vezetés kiépítésében, de sajnos 2. félidőben már nem tudott fontos védéseket hozni. Pogány Kende és Kovács Áron sajnos ziccereket kapott, amik ellen ma nem volt ellenszerük. Balszélre sajnos kevés labda ment, de védekezésbe hozta Kovács Marci, Simó Bálint, Pályi Gergő trió, amit elvártam. Réthy Zalán egyaránt szerepelt balszélen és belső posztokon, utóbbi helyen tudott hozzátenni a játékhoz jó passzokkal. Szabó Dávid játéka hektikus volt nagyon, 1-1 ragyogó megoldást követett egy felelőtlen lövés. Fehér Miki jóval agilisabb volt múlt heti arcához képest, de sajnos nála is akadtak hibák a kapkodásból kifolyólag. Takács Dani végre megfelelő dinamizmussal játszott, aminek köszönhetően jó néhányszor sikerült megtréfálni az ellenfél védőit és kapusait, de sajnos még mindig sok az elhamarkodott technikai pontatlanság. Gábriel Zozi 1. félidőben remek játékkal rukkolt elő, de sajnos a 2. félidőben nem sikerült megismételnie ezt a teljesítményt. A beállósaink Pogány Balázs és Kotroczó Ádám harci kedve szerencsére megjött erre a mérkőzésre és védekezésbe szintet ugrottak a
múlthéthez képest, sajnos támadásba nagyon statikusak voltak. Nehezen lehetett őket megtalálni.
Összegezve mind a támadásunk, mind a védekezésünk az 50 percből 30-30 percig jól működött, de sajnos nem tudtuk összehangolni, hogy ellépjünk ellenfelüktől és sajnos ismét ellenünk voltak a nüanszok és kaptunk ki a legminimálisabb különbséggel. Dolgozunk tovább és levonjuk a konzekvenciákat, most 2 hetünk van a következő bajnoki mérkőzésig. Azon leszünk, hogy megszerezzük első bajnoki pontjainkat.”

Hajrá BSC!

 

Írd le véleményed